Blogg

Energifull, men samtidig ikke

Du vet den følelsen du får, når du har vært vant med å gjøre utrolig mye på kortid. Plutselig, blir det mer tid i hverdagen igjen til å restituere, og fortsette med daglige gjøremål. Når dette hender med meg. Ender jeg opp med å føle meg rastløs og trøtt samtidig. Jeg blir rett og slett helt tussete.

Slik har våren og sommeren 2020 vært for meg. Fullt av mye på programmet to – tre uker, deretter rolige dager en – to uker. Fult program igjen, og rolige dager igjen.

I skrivende stund, er jeg midt oppi en tid hvor det skjer mye og det er rolige dager parallelt. Det å skulle planlegge dagen, går ikke helt opp. Derfor blir spontaniteten en god hjelp.

Jeg er fremdeles i Bergen, og arbeider med et utrolig spennende og viktig prosjekt. Nemlig In First Person av 71Bodies. Dette er grunnen til at det har vært mye jobbing og rolige tider om hverandre de siste ukene. Samtidig som jeg arbeider med prosjektet, får jeg oppleve Bergen for første gang også.

Gleder meg til en spennende og interessant høst også. Blir mye reising og jobbing i Bergen i år. Denne jobben bærer også med seg mye trening og holde seg i god form. Det har vært godt for meg på flere måter.

Håper dere alle sammen hadde en fin uke, og at den kommende uken blir like bra!

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *