71Bodies,  Aktivisme,  Artivisme,  The House Digital

In First Person del 1

De siste fire årene, har jeg vært en av mange protagonister i prosjektet 71Bodies, 1Dance. I forbindelse med det prosjektet, ble firmaet 71Bodies opprettet. Firmaet har nå eksistert i fire år, noe som er kjempekult! Firmaet, men også det faktum at jeg har vært en del av det.

Bildet har jeg anskaffet, fra videoen i forbindelse med 71Bodies 1Dance prosjektet. Videoen er filmet av Ursula Kaufman.

Det er helt surrealistisk, at jeg nå i skrivende stund sitter i Bergen, og jobber aktivt med et annet prosjekt fra samme firma. Nemlig In First Person. De to siste ukene har vært hektiske, gøyale og ikke minst lærerike. Jeg har lært å kjenne flere sider av meg selv bedre, blitt kjent med veldig mange hyggelige personer, og ikke minst flere måter å utøve performance kunst på. Kort oppsummert. Jeg kan få jobbe med akkurat det jeg har lyst til, kombinasjonen av kultur, kreativitet og helse.

Grunnen til at de siste ukene har vært hektiske, skyldes nettopp jobben min. Jeg har parallelt jobbet med to deler av samme prosjekt simultant. The House Digital (del 1) og The Dance (del 3). I den forbindelse, kommer jeg til å komme med korte, løpende oppdateringer vedrørende The House Digital. Ettersom det pågår nå, med ti ulike kapitler som sendes live hver kveld mellom klokken 19:00 og 20:00 på 71Bodies sin Vimeo bruker. Når jeg kommer tilbake til Oslo, vil jeg komme med en nærmere oppdatering angående del 3 The Dance av In First Person.

Ute på 71Bodies sin Vimeo bruker, kan dere få med dere alle de 10 kapitlene. Dersom dere ikke rekker å få med dere live sendingen. Allerede nå ligger tre av kapitlene ute, og de er: Chapter 1 – Welcome, Chapter 2 – Home, og Chapter 3 – Spaces in between. Jeg har vært medvirkende i alle disse kapitlene, og kapitlet som var i går fikk jeg lov til å presentere og lede publikum igjennom.

Jeg håper dere kommer til å følge med på live sendingen i kveld også, klokken 19:00 – 20:00. Dere kan allerede nå gjøre dere klare for kapitlet:

Jeg tilbake til arbeid nå, men kommer til å komme med små oppdateringer de kommende dagene fremover. Gjerne følg med på @christer.andre.art på instagram, for ennå fler spennende oppdateringer.

Håper dere alle får en kjempefin fredag!

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *