Blogg,  Kultur,  Kunst,  Prosjekter,  The Dance

Oppsummering

Over de siste fem ukene, har jeg jobbet med mange forskjellige kuleting. Flere prosjekter er satt igang, og noen er i ferd med å avsluttes. Et av prosjektene som er i ferd med å avsluttes for i år er; In First Person av 71Bodies.

Innimellom alle øvingene frem mot Oktoberdans, har jeg deltatt på åpen scene på Sub Scene, etter sommeren og under corona-situasjonen. Jeg har arbeidet med nye låter, hvor av en av dem skal fremføres den 19.10.2020, i forbindelse med Rockovery 2020.

Ikke bare det, jeg skal opptre på årets Kaleidoskop den 22.10.2020 , hvorav kunsten jeg skal stille ut er performance dans!

Helgen 24-25 oktober. Skal jeg være med på Oktoberdans, med forestillingen; In First Person The Dance sammen med 8 andre fantastiske protagonister! Sjekk ut traileren!

Kort og greit, skjer det mye kult i høst og vinter av spennende prosjekter!