Trygg Shopping

Trygg Shopping er en lavterskel tjeneste jeg tilbyr, for de fleste som kan ha utfordringer med å handle klær, eller noe innen skjønnhet og velvære. Hovedfokuset mitt er rettet mot de av oss som bryter med kjønnsnormene. Denne lavterskel tjenesten er sted-basert, men fungerer også digitalt.

Eksempelvis sted-basert tjeneste: Var du på besøk hos en bekjent, og likte veldig godt en jakke eller parfyme vedkommende hadde. Og fikk egne ideer om en slik jakke ville vært kult å ha, eller en ny parfyme hadde vert fint. Men mangler motivasjon, eller av andre årsaker ikke tør å gjøre det på egenhånd? Da er Trygg Shopping noe for deg!

Eksempelvis digital-basert tjeneste: Var du på besøk hos en bekjent, og likte veldig godt en jakke eller parfyme vedkommende hadde. Du spurte muligens selv om hvor vedkommende anskaffet jakken eller parfymen fra. Og fikk egne ideer om en slik jakke ville vært kult å ha, eller en ny parfyme hadde vert fint. Dersom du nå sitter igjen med tanken: jeg vil ha ny jakke eller ny parfyme, men er usikker på om det blir for maskulint eller feminint? Da er Trygg Shopping noe for deg!

Dersom Trygg Shopping gir mersmak for deg, er det mulig å booke en av disse tjenesten av meg. Dette gjør dere ved å henvende dere til christerandre91@icloud.com for mer informasjon.