Artivisme,  Kultur,  Kunst

Fra skolekorps til låtskriver

Reisen min gjennom musikkens-verden begynte allerede mitt første år på barneskolen. Da jeg gikk i skolekorpset, dette var omtrentlig 1997? Det er alt for lenge siden. Poenget med dette, er at musikken har alltid vært en del av meg, og jeg en del av den. Enten det har vært gjennom instrument, bevegelse eller lyrikk.

Gjennom Crescendo Ten Sing, som er et ungdomskor ved Bryn Menighet i Bærum Kommune. Fikk jeg igjen oppleve gleden ved musikken. Her fant jeg fort ut at jeg likte å synge, men etterstrebet ikke noe særlig å satse på det.

Plutselig, ble året 2017 mitt første møte med Rockovery. Den gangen fremførte jeg låten min; Identity. Hvem skulle trodd at fire år senere, skal jeg igjen fremføre en av låtene mine på samme event? Ikke jeg hvert fall. De to foregående årene, har jeg holdt to selvskrevne appeller angående viktigheten av musikkterapi! Her har jeg blitt sitert i en artikkel som er lagt ut på;

(…)Christer André Gudmundsdottir, bruker av velferdsetatens- og uteseksjonens musikktilbud i Oslo kommune, fulgte opp med en utfordring:

-Jeg oppfordrer ledere både i offentlig og privat sektor til å satse på musikkterapi. En-til-en samtaler er viktig, men musikk har et annet språk. Jeg trodde aldri jeg skulle skrive egne tekster og sanger, nå har jeg ikke bare skrevet én, men sju sanger. Det har gitt meg trygghet på hvem jeg er og hvilke ressurser jeg har. (…) Trykk her, for å lese hele artikkelen!

Helt siden Rockovery 2017, har jeg jobbet hardt med å skrive nye låter, og skape god musikk. Blant annet for å bearbeide min egen livskvalitet, og for å bli en sterk stemme i samfunnet og politiske debatter. Låten jeg har en UR-fremføring av i år heter; This is me!

Etter fire år med intensiv arbeid angående min egen musikk, skal jeg drive med litt selvskryt. Ved å si at låtskrivingen min er utrolig viktig, og bærer et sterkt budskap jeg ønsker at skal nå ut til dere der hjemme.

I år blir Rockovery livestreamet, og du ved å trykke skal på dette arrangementet her: https://www.facebook.com/events/410931630266188. Får du lenken til livestreamingen via Youtube.

Håper å se deg som publikum i kveld!

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *